keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Impilinnan remontin eteneminen

Impilinnan purku etenee vauhdilla, vaikka työt pääsivätkin alkamaan kesällä hieman viiveellä, vasta kesäkuun lopussa. Opiskelijoiden arvellaan pääsevän rakennustöihin lokakuun alussa. Remontointi aloitetaan vanhan Rantalan puoleisesta päädystä (Kirkkoahon puoleinen pääty). Remontin käynnistyessä aloitetaan myös talon ulkopinnan purkutyöt.

Impilinnan remontointiin osallistuu n. 100 KAOn opiskelijaa, niin nuorisopuolen opiskelijoita kuin aikuisiakin. Mukana on opiskelijoita usealta alalta; talonrakentajia, sähköalan- ja lvi-alan opiskelijoita, ensimmäisen vuoden opiskelijoista opintojaan lopetteleviin. Lukuun  ei ole edes laskettu pihatöissä puurtavia luonnonvara-alan opiskelijoita, jotka parhaillaan rakentavat Impilinnan eteen alkuperäisen mallin mukaista barokkipuutarhaa sekä golfkenttiä rakennuksen taakse. Kyseessä on siis hieno yhteinen voimainponnistus vanhan historiallisen rakennuksen ja ympäröivän infran kuntoon laittamiseksi. Ja jahka on valmista, työn tuloksista ja uudesta hienosta oppimisympäristöstä pääsevät nauttimaan myös muiden alojen opiskelijat. Ja tietysti paikalliset asukkaat! :-)

Linkin kautta pääset vilkaisemaan remontin tilannetta syyskuun puolen välin tiimoilla. Blogia päivitetään remontin edetessä.

http://youtu.be/r8AM80v_VJ0





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti