maanantai 16. kesäkuuta 2014

Impilinnan remontti vko 25

Kesän ollessa kukkeimmillaan (vaikka juuri nyt asiaa ei todeksi usko - lämpötila + 8 c!) ja opiskelijoiden siirtyessä kesälomille, alkavat Impilinnan remontin sisätyötkin hiljetä.

Rakennuksen julkisivulaudoitus alkaa olla valmis, maalaustöitä on vielä hieman. Sisällä ovat töissä putki- ja sähkömiehet. Kellarin seinät on muurattu ja sähkötyöt siellä ovat jo valmiit. Putkimiehet ovat rakennuksella vielä kuluvan viikon loppuun, sähkömiehillä hommia riittää kesäkuun ajan. Tämän jälkeen tuleekin sisätiloissa hommiin viiden viikon tauko.

Pihatyöt jatkuvat koko kesän. Opiskelijat rakentavat parhaillaan parkkipaikkaa Uuden Rantalan eteen, jonka valmistuttua Impilinnan edessä oleva työmaakontti siirtyy sinne. Puutarha-alan opiskelijat aloittavat tämän jälkeen pihan rakennuksen myös Impilinnan sisäänkäynnin edessä.

Barokkipuutarhan kasvien istutustyöt käynnistyvät jo tällä viikolla. Toivotaan lämpimiä kelejä, jotta kesän työn äärellä ahertavilla olisi hieman miellyttävämpää ulkohommissa! Palataan asiaan elokuun puolella. Aurinkoista kesää kaikille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti